Salg, service og reiseliv med toppidrett

Fra neste skoleår kan du også velge salg, service og reiseliv med toppidrett!

På Salg, service og reiseliv toppidrett ønsker å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning innenfor våre programområder. Som elev her vil du kunne satse fullt på idretten din samtidig som du etter to år på skolen kan fortsette din utdanning som lærling innenfor salgs-, reiseliv- eller sikkerhetsbransjen. Alternativt kan du ta et 3. påbyggingsår til generell studiekompetanse.

Det frigjøres timer gjennom faget yrkesfaglig fordypning på Vg1 og Vg2 slik at du kan satse på din idrett gjennom toppidrettsfaget innenfor ishockey, fotball, håndball, innebandy, svømming, og en rekke andre idretter. Lærerteamet legger til rette for et tett samarbeid med et utvalg klubber og trenere på dagtid. Vi vet at som idrettsutøver trenger du fleksibilitet i hverdagen, og vi som skole vil tilrettelegge og oppmuntre til at du lykkes både faglig og i idretten.

Du søker deg inn på ordinært Salg, service og reiseliv (SSR) i Vigo. Du skal deretter fylle ut en egen Forms som du vil finne på skolens nettside hvor du spesifiserer at det er SSR Toppidrett du ønsker.

Scroll to top